Sinds 2010 is Luc als docent groot koper (trombone, euphonium, bariton, tenorhorn en (bas)tuba) actief voor diverse muziekscholen, muziekverenigingen en als privédocent. Zo werkte hij de afgelopen jaren onder meer voor Artamuse, Myouthic en de muziekscholen in Herzogenrath (DE) en Langerwehe (DE). Op dit moment is Luc werkzaam bij muziekschool SCHUNCK en bij verschillende muziekverenigingen in Zuid-Limburg. Daarnaast begeleidt hij enkele privéleerlingen.

 

De afgelopen jaren is de nadruk van zijn werkzaamheden op dit gebied steeds meer gaan liggen op het verzorgen van workshops en groepslessen, en het persoonlijk begeleiden van meer gevorderde leerlingen door middel van op maat gemaakte studieschema's en lespakketten. Ook de mogelijkheden wat betreft online lessen zijn verruimd.

 

De aanpak van Luc is gericht op een gestructureerde en doordachte manier van studeren, een passende benadering voor iedere individuele student, een solide theoretische basis en met speciale aandacht voor het gebruik van ademsteun.

 

Neem contact op voor meer informatie!